Beton dezactivat Mures (Oferta de Pret / m² in 2024) Cotatie Pret

Beton dezactivat Mures • Oferta de Pret / m² in 2023

beton dezactivat Mures

Beton dezactivat Mures / Beton dezactivat Targu-Mures, Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Ludus, Sovata, Iernut, Sarmasu, Ungheni, Miercurea Nirajului si Sangeorgiu-de-Padure si tot judetul Mures

Beton dezactivat Mures este un amestec format din ciment, apă, nisip și pietriș și constituie un material indispensabil pentru realizarea oricărui proiect arhitectural.

De aceea, este esențial să cunoașteți toate tipurile de beton care există, deoarece în acest fel puteți profita mai bine de fiecare tip de beton, în timp ce puteți alege în mod corespunzător cel care se potrivește cel mai bine construcției care urmează să fie realizată.

Betonul dezactivat Mures (numit și beton spălat,piatra spalata sau beton agregate expuse) este un tip de beton utilizat pe scară largă pentru a face suprafețe și a pava podelele exterioare. Pentru că acest lucru Tipul de beton este ușor de executat, este utilizat pe scară largă pentru a construi suprafețe de case, întreprinderi, clădiri și chiar pentru a pava suprafețe mari (cum ar fi locurile de parcare, de exemplu, exemplu).

Betonul agregate expuse Mures este numit astfel datorită aspectului său dur (care este o caracteristică foarte apreciată de oameni, deoarece oferă proprietăți anti-alunecare suprafață).

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest tip de beton, atunci continuați să citiți acest articol, deoarece în el vă vom spune tot ce trebuie să știți despre acest material.

beton dezactivat Mures

Ce este betonul dezactivat Mures?

Acest tip de beton este compus din granule de ciment, apă și rocă (spre deosebire de betonul tradițional, care este format dintr-un amestec de ciment, apă, nisip și pietriș).

De asemenea, betonul arid uscat este un material ușor de plasat și, odată utilizat la suprafață, este supus unui proces special care permite materiale aride (cum ar fi pietrele folosite pentru a face amestecul) sunt expuse la suprafață, astfel încât să poată fi văzute cu ochiul liber.

De aceea, se pot realiza diferite aspecte pe suprafața în care se aplică acest material, deoarece totul va depinde de piatra aleasă în momentul amestecării beton.

Suprafețele realizate cu acest tip de beton se caracterizează prin faptul că au proprietăți anti-alunecare, datorită rugozității caracteristice a acestui material.

Prin urmare, pardoselile realizate cu beton dezactivat sunt ideale pentru mersul pe ploaie, atunci când ninge sau în condiții de umiditate ridicată, astfel încât acest tip de beton este foarte Folosit pentru a pava suprafețe exterioare, cum ar fi trotuare, treceri de pietoni, terase, etc.

De asemenea, acest material se caracterizează și prin faptul că este puțin poros, iar această porozitate îi conferă, de asemenea, rezistență împotriva incidenței razelor soarelui și împotriva oricărei schimbări. clima (cum ar fi schimbările de temperatură, de exemplu).

Aspect beton dezactivat Mures

La nivel estetic, rugozitatea acestui material conferă un finisaj unic suprafeței în care este aplicat, deoarece lasă un aspect de piatră de neegalat.

În plus (deoarece acest aspect de piatră va depinde foarte mult de tipul de piatră care a fost folosit la realizarea amestecului de beton), suprafețele realizate cu acest material sunt foarte decorative și se potrivesc perfect pentru orice mediu.

Astfel, betonul spalat este un material foarte rezistent, cu proprietati antiderapante, usor de instalat si durabil. Pe scurt, acest tip de beton este foarte apreciat și util pentru Efectuați orice lucrări de construcție.

În plus, pentru a obține finisajul acestui tip de beton, tot ce trebuie făcut este să aplicați un produs chimic special (numit „dezactivare”) pe betonul proaspăt; acest Produsul acționează ca un retardant în stratul superior de beton și nu este toxic pentru mediu sau oameni.

Odată aplicat acest produs chimic, se efectuează un proces de spălare (care va fi explicat în detaliu mai târziu), lăsând astfel pietrele aride la vedere (de aceea acest material Este, de asemenea, numit „beton arid”: deoarece agregatele sunt vizibile în mod clar la suprafață).

Odată ce acești pași sunt finalizați, se obține un finisaj rustic și exclusiv, care va depinde foarte mult de granulometria agregatului care a fost utilizată la prepararea amestecului de beton.

În rezumat, betonul dezactivat este un tip de beton format din amestecul de ciment, apă și pietre aride, care, după aplicarea sa pe suprafață, este supus unui proces de „dezactivat”, care permite de a expune materialele agregate ale amestecului dumneavoastră.

Prin urmare, betonul dezactivat oferă o mare varietate de texturi și finisaje, fiind foarte apreciat pentru proprietățile sale ornamentale și antiderapante, precum și pentru rezistența sa și Durabilitate.

beton dezactivat Mures

Caracteristicile betonului dezactivat Mures

După cum sa menționat deja mai sus, acest tip de beton este cunoscut sub diferite nume și este utilizat pe scară largă în orice șantier de construcții (indiferent dacă este mic sau mare).

Marea valoare și utilitate a acestui tip de beton se datorează tuturor avantajelor pe care le aduce. Pe scurt, există multe avantaje ale acestui material, printre care se numără:

 • Este ușor și rapid de aplicat. Aproximativ, acest material durează aproximativ 24 de ore pentru a termina uscarea, astfel încât suprafețele realizate cu acest tip de Betonul este construit cu precizie și viteză de neegalat. De asemenea, aplicarea sa ușoară implică o economie de materiale și lucrători.
 • Se adaptează la orice tip de mediu. Prin variația tipului de piatră aridă care urmează să fie utilizată în elaborarea amestecului de beton, este posibil să se adapteze acest material la orice mediu, deoarece puteți alege culoarea de fundal a mediului și să efectueze o varietate de combinații.
 • Este foarte rezistent. Datorită rugozității și porozității sale, acest material poate rezista la diferite condiții meteorologice, cum ar fi incidența ridicată a luminii solare, ploaie, zăpadă și chiar schimbări de temperatură. De asemenea, acest tip de beton este, de asemenea, rezistent la acțiunea agenților chimici externi (cum ar fi dezinfectanții, de exemplu).
 • Este non-toxic. S-a dovedit că adăugarea substanței chimice utilizate pentru expunerea agregatelor din beton nu produce efecte negative asupra utilizatorilor sau asupra mediului.
 • Este ușor de întreținut. Nu este necesară o întreținere constantă de lustruire sau lustruire, spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu alte tipuri de beton (cum ar fi lustruirea, de exemplu, exemplu). În plus, acest lucru implică și economii economice.
 • Are o durabilitate ridicată. Datorită rugozității și rezistenței sale caracteristice (care este superioară celei a betonului convențional), acest material poate rămâne intact. de ani de zile și fără a afecta calitatea finisajului pe care îl oferă la suprafață.
beton dezactivat Mures

Care sunt principalele utilități beton dezactivat Mures?

Aplicațiile și utilitățile acestui tip de beton sunt foarte diverse, în principal pentru că este posibil să se adapteze la orice mediu.

În principal, datorită proprietăților sale antiderapante, betonul agregat dezactivat sau expus este utilizat pe scară largă pentru a efectua diverse construcții rutiere (de exemplu: trotuare, drumuri, străzi, rampe sau zone cu trafic ușor), etajele centrelor comerciale, terasele și suprafețele benzinăriilor.

În plus față de aceste utilizări și datorită proprietății sale caracteristice de rugozitate și vizibilitate a agregatelor, acest tip de beton a fost, de asemenea, utilizat pe scară largă pentru a adăuga o notă de exclusivitate și o Finisaje inegalabile pe suprafețe intens traficate de utilizatori (cum ar fi, de exemplu, zone de tradiție arhitecturală, amenajare a teritoriului în aer liber, orașe vechi, pasarele pietonale, parcuri și grădini). De asemenea, multe zone rezidențiale au folosit acest material pentru a-și fabrica podelele, valorificând în principal proprietatea lor antiderapantă.

După cum sa menționat deja mai sus, este posibil să se adapteze beton dezactivat la orice tip de mediu, astfel încât este, de asemenea, posibil să-l utilizați pentru a decora case sau apartamente. Fără Cu toate acestea, există puțini utilizatori care folosesc acest material pentru a face suprafața caselor lor, în principal pentru că poate fi dureros în cazul în care suferă o cădere pe astfel de suprafețe (datorită rugozității acestui beton).

Acest material este, fără îndoială, soluția perfectă pentru a construi suprafețe care sunt expuse în mod constant la schimbările climatice (fie că este vorba de schimbări pe tot parcursul anului, lunare și chiar și ziare), în plus față de faptul că cu ea puteți crea un design exclusiv și remarcabil, care se combină cu mediul înconjurător.

Cum se face beton dezactivat Mures?

În esență, procesul de realizare a acestui material are multe asemănări cu betonul convențional.

Cu toate acestea, există diferențe fundamentale, atât atunci când se face amestecul de beton, cât și atunci când se toarnă peste suprafață, care sunt pașii cheie pentru a realiza Realizați finisajul dur și unic caracteristic betonului spălat.

Acest material este rezultatul amestecării (în proporții definite) a cimentului, a apei și a pietrelor aride. Odată ce acest amestec de beton a fost făcut, se efectuează următoarea procedură:

PASUL 1: Pregătirea terenului pe care se va turna betonul. Pentru a evita daunele (cum ar fi denivelările, de exemplu), este necesar ca toate terenurile în care se află Betonul este anterior nivelat și compactat.

PASUL 2: Marcați limitele suprafeței. În timp ce betonul nu sa uscat încă, este foarte turnabil și se adaptează cu ușurință la suprafața în care este turnat. Este de către Acest lucru este necesar pentru a marca limitele pe care suprafața de beton le va acoperi, deoarece altfel ar putea apărea scurgeri și imperfecțiuni.

PASUL 3: Răspândiți betonul de-a lungul suprafeței. Odată ce solul a fost pregătit și marcat, următorul pas este să turnați și să răspândiți betonul pe acea suprafață.

Este necesar ca betonul să fie răspândit uniform pe întreaga suprafață, astfel încât se utilizează instrumentul numit „riglă”, ceea ce asigură că betonul este nivelat. și omogenă pe tot parcursul perimetrului. Acest proces este, de asemenea, cunoscut sub numele de „netezire”

PASUL 4: Se efectuează un fratasado manual. Acest pas se realizează prin utilizarea fratasadoras și permite adăugarea de rugozitate la suprafață. Acesta este motivul pentru care acest lucru este Un pas cheie pentru a obține finisajul caracteristic al betonului spălat.

PASUL 5: Aplicați substanța chimică de dezactivare. Această substanță chimică este un acid special a cărui funcție este de a întârzia setarea și întărirea stratului cel mai superficial al beton, care permite erodarea acestui strat, astfel încât agregatele să poată fi vizibile.

PASUL 6: Spălare sub presiune. După câteva ore (care variază în funcție de condițiile mediului, cum ar fi temperatura) continuați să îndepărtați mortarul care nu Setarea cu apă sub presiune, prin utilizarea unei mașini de hidrocurățare. În acest fel, agregatele pot fi observate pe suprafața betonului.

PASUL 7: Aplicarea de rășină specială. Acest ultim pas este opțional și constă în aplicarea unei rășini speciale pentru a adăuga strălucire suprafeței realizate cu beton Dezactivat.

 beton dezactivat Mures

Care sunt prețurile pe metru pătrat de beton dezactivat Mures?

În comparație cu alte materiale de construcție, betonul spălat este foarte economic și accesibil constructorilor.

Cu toate acestea, prețul acestui material poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi: tipul de piatră utilizată pentru a face amestecul de beton și costul forței de muncă ( care variază în funcție de compania de construcții și de zona geografică).

Deși este posibil să se găsească prețuri diferite ale acestui material, în general se poate spune că prețul pe metru pătrat variază între 40 și 100 de euro.

Unde este plasat betonul dezactivat Mures?

Acest tip de beton a devenit un material extrem de versatil și accesibil pentru constructori, astfel încât există proiecte arhitecturale variate în cazul în care este posibil Loc.

Datorită rezistenței sale ridicate, durabilității, costului redus și calității finisajelor sale brute, acest material este ideal pentru a fi plasat pe toate tipurile de terenuri de pavaj. În Definitiv, acest tip de beton este ideal pentru a realiza un pavaj estetic și diferit.

Cere oferta de Pret Beton dezactivat Mures– Telefon 0757.502.776

Lasă un comentariu

Beton dezactivat

Beton amprentat 2024 activeaza la nivel national cu toata gama de betoane decorative si anume:beton amprentat, beton dezactivat, beton fosofrescent, beton elicopterizat,beton periat , beton drenant

Contact

Bucuresti / Romania

Telefon 0753688062

 • Beton amprentat Alba
 • Beton amprentat Bacau
 • Beton amprentat Botosani
 • Beton amprentat Braila
 • Beton amprentat Calarasi
 • Beton amprentat Covasna
 • Beton amprentat Galati
 • Beton amprentat Harghita
 • Beton amprentat Iasi
 • Beton amprentat Mures
 • Beton amprentat Prahova
 • Beton amprentat Sibiu
 • Beton amprentat Timis
 • Beton amprentat Valcea
 • Beton amprentat Arad
 • Beton amprentat Bihor
 • Beton amprentat Brasov
 • Beton amprentat Buzau
 • Beton amprentat Cluj
 • Beton amprentat Dambovita
 • Beton amprentat Giurgiu
 • Beton amprentat Hunedoara
 • Beton amprentat Ilfov
 • Beton amprentat Neamt
 • Beton amprentat Satu Mare
 • Beton amprentat Suceava
 • Beton amprentat Tulcea
 • Beton amprentat Vrancea
 • Beton amprentat Arges
 • Beton amprentat Bistrita Nasaud
 • Beton amprentat Bucuresti
 • Beton amprentat Caras-Severin
 • Beton amprentat Constanta
 • Beton amprentat Dolj
 • Beton amprentat Gorj
 • Beton amprentat Ialomita
 • Beton amprentat Maramures
 • Beton amprentat Olt
 • Beton amprentat Salaj
 • Beton amprentat Teleorman
 • Beton amprentat Vaslui
𝗦𝘂𝗻𝗮 𝗮𝗰𝘂𝗺! 𝟬𝟳𝟱𝟯.𝟲𝟴𝟴.𝟬𝟲𝟮